KUHN
  
HÍREK

Magunkról

Termékek

Elérhetőségek

Kapcsolattartók

Kapcsolatfelvétel

Szerviz - Alkatrész

Bértargoncák

Akciók

Állásajánlatok

Referenciák

Keresés

Bejelentkezés  
Home > Anyagmozgató gépek Daru/Targonca > Magunkról

KUHN Rakodógép Kft.

    


A KUHN Rakodógép Kft., a KUHN csoport magyarországi tagvállalata, a PALFINGER rakodódaru család, a MITSUBISHI targoncák, a KOMATSU FOREST erdőgazdasági gépek, a SENNEBOGEN speciális átrakógépek, a SULLAIR kompresszorok, valamint a KOMPTECH nagy teljesítményű faaprító gépek kizárólagos márkaképviselője Magyarországon.
      

     
        Cégünk 1990-től van jelen Magyarországon. Ekkor alakult meg jogelődje, a Kuhn–ÉGV Földmunka és Rakodógép Forgalmazó Kft., az osztrák Kuhn és a magyar ÉGV vegyestulajdonaként. Az osztrák KUHN cégcsoporttól a kiváló termékek kizárólagos magyarországi képviseleti jogán kívül azt a szervizelési és vevőszolgálati kultúrát kaptuk, mellyel anyavállalatunk nemcsak Ausztriában ért már el komoly sikereket fennállásának mintegy fél évszázada alatt, hanem immár Svájctól Lengyelországig, összesen 10 országában, 14 szakosodott céggel van jelen. 
                     
     2007-ben a dinamikus növekedés és a specializálódás érdekében a magyarországi cég is két önálló szervezeti egységben KUHN Rakodógép Kft. és KUHN Földmunkagép Kft. néven folytatja munkáját. Így a munkatársak a cég filozófiájának megfelelően még inkább szakterületük szakértőjévé tudnak válni.
  

           
1990 óta cégünk az általa forgalmazott termékek piacainak meghatározó szereplőjévé vált.

    A PALFINGER cég által gyártott daruk, konténeremelők, területén a cégünk Magyarországon piacvezető. Hasonlóan a PALFINGER cég világban elfoglalt piaci pozíciójához.

A MITSUBISHI villástargoncák a targoncakínálat teljes vertikumát lefedik. Gáz, Diesel és elektromos targoncák, valamint raktári targoncák az anyagmozgatás minden területére megoldást kínálnak, 1 tonnától 15 tonna teherbírásig. A cégünk által eddig Magyarországon üzembe helyezett MITSUBISHI targoncák száma több mint 3000 db, mely szintén a piacvezetők közé helyezi ezt a márkát, mely főleg megbízhatóságával, alacsony üzemanyag fogyasztásával tűnik ki versenytársai közül.
 
                                            

     Filozófiánk, hogy vevőinket magas minőség színvonalon tudjuk kiszolgálni. E cél megvalósítása érdekében, cégünk a minőségi rakodógépek forgalmazása és kifogástan márkák képviselete mellett, nagy hangsúlyt fektet a hozzáértő és szakszerű humánerő képzésre is.
A jó munkaerő elengedhetetlen segítség a fejlődéshez, sikeres kivitelezéshez, forgalomnöveléshez és a stabil elismerés és presztízs kivívásához. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Európában a
KUHN cégcsoport 705 munkavállalóval 510 millió euró éves forgalmat ért el az elmúlt évben.

Napjainkban a megnövekedett igényeknek köszönhetően a technika is rohamosan fejlődik és gépek használata nélkül nehezen lehetne ellátni a feladatokat. A gördülékeny és hibátlan kivitelezés a jól képzett és szakterületét felelősségteljesen ellátó szakemberen is múlik, melyet cégünk felismert.
Jelenleg Ausztriában 45 fő képzése van folyamatban, szerviz és adminisztratív területen.
Nem csupán a tudást és a képzést biztosítjuk, gondoskodunk fejlődési és előrelépési lehetőségről is a cégcsoporton belül.

Értékesítő kollégáink az
ország egész területén felkeresik ügyfeleinket, és igényfelmérés után dolgozzák ki személyre szabott ajánlatukat. Nemcsak a termék kiválasztásában segítenek, hanem a finanszírozási problémák megoldására is tudnak javaslattal szolgálni.

           
    A KUHN Rakodógép Kft. egyik legfontosabb feladatának az általa értékesített gépek szerviz és alkatrészellátását tartja, a gépek teljes élettartamára vonatkozóan. Mobil telefonnal és speciális szerszámokkal felszerelt szervizautóinkkal gyors hibaelhárítást (24 órán belül) végzünk. Az ehhez szükséges alkatrészeket, az ország bármely pontjára, a saját raktárunkból illetve a képviselt cégek európai lerakataiból rövid időn belül biztosítjuk.
                
                                     

    Cégünk központja Budapest XXIII. ker., Ócsai út 5. alatt van. Itt folyik a gépek raktározása, az egész országra kiterjedő tevékenység háttérmunkáinak koordinálása. A PALFINGER daruk jelentős része is itt kerül felszerelésre, valamint itt végzik a gépek felszerelését és javítását. Innen biztosítjuk jól felszerelt szervizautóinkkal a Budapest környéki targoncák és kompresszorok alkatrészellátását és szervizelését.

Az ország teljes területén további szervizpontokban (pl. Debrecen, Győr, Szombathely, Kaposvár, Szeged stb.) folyik a szerelés, javítás, a környéken üzemelő gépek karbantartása.
Debrecenben megnyitottuk a kelet-magyarországi régió számára targonca- és daruszerviz csarnokunkat. Így e régió számára már ott helyben is tudunk darufelszerelést végezni.
                    
A Kuhn Kft. tagja az Építőgép-Forgalmazók és Bérbeadók Szövetségének (ÉBSZ).

                     
         


[Lap tetejére]
Álláshirdetés! Szerelőket keresünk
[Részletek]
Újabb bizonyíték: kiváló cég a Kuhn Rakodógép Kft.
[Részletek]
Kuhn Aktuell No.38
[Részletek]
Szerelőt keresünk - BUDAPEST
[Részletek]
Gumiláncok minden típusra elérhető áron!
[Részletek]
Öreg gép nem vén gép!
[Részletek]
KUHN Aktuell 2015
[Részletek]
AKCIÓK
Gyalogkíséretű targonca-akció
[Részletek]
ELÉRHETŐSÉG
KUHN Földmunkagép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu

KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu