KUHN
  
HÍREK

Hírek

   Hírek PALFINGER

   Hírek MITSUBISHI

   Hírek KOMATSU

   Hírek SENNEBOGEN

Akciók

KUHN Aktuális

KUHN Brossúra

Image film

Videók

Keresés

Bejelentkezés  

Home > Hírek / Akciók > Hírek > Hírek PALFINGER

Hírek PALFINGER14.01.2015 | Kereskedelmi koordinátor állás

A Kuhn Rakodógép Kft. kereskedelmi koordinátort keres részmunkaidőben a daru üzletág adminisztratív és fuvarszervezői feladatai ellátásához. A munkakör betöltéséhez középfokú végzettség, erős középszintű angol (vagy német) nyelvismeret, és min. 3 éves munkaviszony szükséges.  Fényképes önéletrajzát  a mail@kuhn.hu címre kérjük. További felvilágosítás a +36 30 9404 128-as mobil telefonszámon kérhető.


[Részletek]

14.01.2015 | Hidraulika szerelő állás

Pozíció leírása:

A KUHN Rakodógép Kft. járműre szerelt rakodó daruk hidraulikus rendszerének kiépítésére és szervízelésére keres nagy tapasztalattal rendelkező kollégát. A munkavégzés helye: Budapest, XXIII. kerület,(Soroksár).

 

 

Főbb feladatok:

hidraulikus szerkezeti elemek szerelése

hidraulikus rendszer kiépítése, funkcionális egységek kialakítása, komponensek beépítése, szerelvényezés

számítógépes szoftver által vezérelt rendszerek kezelése, beállítása

 

 

Elvárások:

hidraulikus rendszerek javításában szerzett több éves tapasztalat

szakmai kreativitás

önálló, precíz munkavégzés

műszaki és hidraulikus kapcsolási rajzok olvasása és értelmezése

számítógépes ismeretek

B-s jogosítvány

 

 

Előny:

angol és/vagy német nyelvtudás

C-s jogosítvány

 

 

Amit kínálunk:

izgalmas, változatos feladatok

kulturált munkakörülmények

versenyképes jövedelem

 

 

Fényképes önéletrajzát  a mail@kuhn.hu címre kérjük. További felvilágosítás a +36 30 9404 128-as mobil telefonszámon kérhető.


[Részletek]

14.01.2015 | Villamossági szerelő állás

A pozíció leírása:

A KUHN Rakodógép Kft. járműre szerelt rakodó daruk elektromos és elektronikus rendszerének kiépítésére és szervízelésére keres nagy tapasztalattal rendelkező kollégát. A munkavégzés helye: Budapest, XXIII. kerület,(Soroksár).

 

 

Főbb feladatok:

12V; 24V feszültséggel üzemelő elektromos rendszerek kialakítása és javítása

vezetékhálózat kiépítése, funkcionális egységek kialakítása, komponensek beépítése, szerelvényezés

számítógépes szoftver által vezérelt rendszerek kezelése, beállítása

 

 

Elvárások:

tehergépjármű villamos szerelésben szerzett tapasztalat

szakmai kreativitás

önálló, precíz munkavégzés

elektromos kapcsolási rajzok olvasása és értelmezése

számítógépes ismeretek

B-s jogosítvány

 

 

Előny:

angol és/vagy német nyelvtudás

C-s jogosítvány

 

 

Amit kínálunk:

izgalmas, változatos feladatok

kulturált munkakörülmények

versenyképes jövedelem

 

 

 

 

Fényképes önéletrajzát  a mail@kuhn.hu címre kérjük. További felvilágosítás a +36 30 9404 128-as mobil telefonszámon kérhető.


[Részletek]

04.09.2014 | Sopronban lesz az új M-sorozatú PALFINGER-EPSILON daru hivatalos hazai bemutatkozása

A KUHN Rakodógép Kft. igazi világújdonsággal jelentkezik Sopronban (www.innolignumsopron.hu). A terepen már hónapok óta tesztelt új M-sorozatú daru világpremierje a nyári INTERFORST volt, és a daru máris Magyarországra érkezik.   

 

   

Az M12 típuscsalád lényegesen több, mint a korábbi Epsolution sikerszéria ráncfelvarrott reinkarnációja. 2000-ben először a gémszerkezet (E90, E100, E110 széria), 2008-tól (Epsolution-széria) a rotátor és függeszték, majd a mostani (M12) széria esetén már az oszlop és a kitalpalás hidraulika-tömlői is teljes védettségben haladnak. A vezérlőtömb az oszlopon elhelyezett boxba került, a kitalpalás – egy járható, csúszásmentes burkolat alatt – külön tömböt kapott a darualapon. Eltűnt az oszlop körül felfutó tömlőkorbács is. Immár a kitalpalólábak alatt sem kunkorodnak hidraulika-tömlők. Az M12 típuscsalád sorozatgyártása várhatóan 2015 első negyedévében kezdődik meg.   

 

   

MasterDrive vezérlés 

 A tömlők elrejtésén is messze túlmutat azonban az új MasterDrive vezérlés. A pilóta egy futurisztikus űrkapszulára emlékeztető „tojásban” foglal helyet. A vezérlőkarok igény szerint lehetnek elektronikus mini-joystickok, vagy a földmunkagépeknél megszokott és bevált nyomásarányos hidraulikus joystickok is (PPC, Proportional Pressure Control vezérlés). Mechanikus áttétel illetve sérülékeny elektronika nélkül könnyen kezelhető, és végtelenül finom irányítást biztosít. (Ugyanezen az elven működnek egyébként például a modern tehergépjárművek lényegében „örökéletű” joystickos sebességváltói is.) A gépkezelő védelmét – igény szerint – egy pneumatikusan lehajtható plexi-tető biztosítja. Szállítási helyzetben a műanyagtető és maga az ülés is rábukik a daruoszlopra. A korábban megszokotthoz képest a daru üzemeltetése során sem változott a felső ülés sodrása, illetve szállítási helyzetben sincs szükség nagyobb helyre.   

 

   

A kiállításra látogatók fokozott érdeklődésére tarthat számot a PALFINGER-EPSILON M12Z daru 10,5 méteres gémkinyúlása. Ennek a – korábbi 9,0 – 9,5 méteres kinyúláshoz képest – bő 1 méteres előrelépésnek a hátterében egy új főgém-billentőgém illesztési rendszer áll. Bíztosak vagyunk abban, hogy az új modell – akárcsak elődei – gyorsan elterjed hazánkban is.


[Részletek]

22.06.2014 | Az erdőgazdálkodás fontosságáról

A fa az egyik legalapvetőbb feltétele mind a természetnek, mind a faiparnak, sőt, még a művészeknek is, hiszen a fák oxigént állítanak elő, gyümölcsökből számtalan féle ital és étel készül, a faiparban bútorokat gyártanak, továbbá lehet alkotni fából szobrokat, vagy akár játékokat is. Mivel a fa igen fontos, hiszen alapvető feltétele az életnek, az erdőgazdálkodás is egy jelentős alappillére a gazdaságnak. Az erdőgazdálkodásban tevékenykedő dolgozók feladata, hogy hazánk erdőinek területét növeljék, ez magába foglalja mind az öreg fák kivágását és elszállítását, mind pedig az új csemeték ültetését. Ehhez az iparághoz azonban elengedhetetlenek a különféle daruk és emelőgépek, melyek megkönnyítik a munkát. 

 

Weboldalunkon használt és új darukkal, illetve emelőgépekkel találkozhat, és minden hasznos információt, típust, méretet, teljesítményt, évjáratot feltüntetünk annak érdekében, hogy Ön a legtesthezállóbb munkagépet tudja választani. Amennyiben munkagépre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!


[Részletek]

19.04.2014 | Élen a daruzásban

Vállalata rendszeresen használ emelőszerkezetet a különféle folyamatok során? Úgy érzi, az Ön felelőssége, hogy a dolgozók biztonságosan és hatékonyan végezhessék munkájukat? Minőségi darut szeretne vásárolni?

  Akkor a lehető legjobb helyen jár, mi segítünk Önnek!  

A daru alapjában véve egy olyan szerkezet, mely kisebb-nagy teher emelésére és mozgatására szolgál. Ennek megfelelően szerkezete két fő elemből tevődik össze: az emelő és a mozgató részből. A daruknak természetesen használattól függően, számos típusa létezhet, így találkozhatunk futódaruval, bakdaruval, konténer daruval, autódaruval, úszódaruval, kikötői daruval és toronydaruval is.  

 

A daruzás során kiemelt fontossággal kell kezelni a biztonság kérdését, ugyanis maga a folyamat több veszélyforrást is rejt magában. A munka megkezdése előtt érdemes megvizsgálni a gép műszaki állapotát, hogy minden funkció jól működik-e. Amikor terhet kezdünk emelni, győződjünk meg arról, hogy az valóban biztonságosan rögzítve legyen. Végül pedig ügyeljünk arra, hogy senki se álljon az felemelt teher alá.  

 

Felkeltettük érdeklődését? Keressen fel minket még ma kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!


[Részletek]

19.03.2014 | PALFINGER mobil alkalmazás

Miután a PALFINGER megújította weboldalát, útjára indította első mobilalkalmazását is. Legyen a termékcsalád rakodódaru, erdészeti- vagy hulladékrakodó daru, PALIFT konténeremelő, a PALFINGER okostelefonos alkalmazás segítségével könnyen megtaláljuk a hozzánk legközelebb eső kereskedő és szevizpontokat. A program iPhone-ra és Android alapú okostelefonokra elérhető. A magyaroszági kapcsolattartó pontok között természetesen megtalálható a KUHN Rakodógép Kft. 1239 Budapest, Ócsai út 5. szám alatti telephelye is, ahol tapasztalt forgalmazó- és szervizes szakemberek várják a PALFINGER tulajdonosokat.  Az ingyenesen letölthető alkalmazást használva látható a szervizpontok megközelíthetősége, továbbá gyakori kérdések és válaszok olvashatóak az emelőhátfalakról is. 


[Részletek]
[Lap tetejére]
NYERJEN A KUHNNAL!
[Részletek]
Szeretne egy Komatsu makettet?
[Részletek]
Kereskedelmi koordinátor állás
[Részletek]
Kiszálló szerelő állás
[Részletek]
Hidraulika szerelő állás
[Részletek]
Villamossági szerelő állás
[Részletek]
KUHN Aktuell 2014
[Részletek]
AKCIÓK
FURUKAWA kalapácsot is javítunk!
[Részletek]
ELÉRHETŐSÉG
KUHN Földmunkagép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu

KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu