KUHN
  
HÍREK

Hírek

   Hírek PALFINGER

   Hírek MITSUBISHI

   Hírek KOMATSU

   Hírek SENNEBOGEN

Akciók

KUHN Aktuális

KUHN Brossúra

Image film

Videók

Keresés

Bejelentkezés  

Home > Hírek / Akciók > Hírek > Hírek PALFINGER

Hírek PALFINGER07.12.2014 | Szervízvezető álláslehetőség

A Kuhn Rakodógép Kft. szervízvezető munkatársat keres. 

 

 

Feladatok: A vállalat által értékesített elsősorban PALFINGER típusú  daruk és egyéb emelő berendezések javítása,szervizelése, teherautóra történő felszerelése. Kapcsolattartás a gyártókkal és a vevőkkel Kapcsolattartás az értékesítőkkel A 10-15 fős szerelői csapat irányítása.  

 

 

Elvárások: Szakirányú közép,vagy felsőfokú végzettség. Angol(vagy német) nyelv  erős középszintű ismerete szóban és írásban. Min. 5 év szakmai gyakorlat tehergépjárművek szerelése,vagy felépítmény gyártás területén. Középfokú vezetői gyakorlat előnyt jelent. A jelöltnek  munkáját nagyfokú önállósággal és felelőségvállalással kell végeznie. 

 

Előny: hidraulikai,vagy elektronikai  ismeretek C típusú jogosítvány Emelőgép szakértői végzettség  

 

 

Amit a cég kínál: stabil hátterű, nemzetközileg elismert multinacionális vállalat csoport, kiváló minőségű termékek versenyképes juttatási csomag, professzionális munkakörnyezet, nagyfokú önállóság A munkavégzés helye:     Budapest/Soroksár   Munkaidő: teljes munkaidő

 

 

Fényképes jelentkezéseket rövid magyar nyelvű önéletrajz csatolásával a mail@kuhn.hu levélcímre várjuk. 

 

Érdeklődni a 06 30 9404 128-as telefonszámon lehet.


[Részletek]

07.12.2014 | Szerelő álláslehetőség

A Kuhn Rakodógép Kft. szervizszerelőt keres Budapest XXIII. kerületi (Soroksár) szervizműhelyébe. 

 Tevékenység: A vállalat által értékesített elsősorban PALFINGER típusú daruk és egyéb emelő berendezések javítása, szervizelése, teherautóra történő felszerelése. 

 A jelölt feladata: Az eszközök hidraulikai vonzatú szerelési feladatainak ellátása. 

 A feladat sikeres elvégzéséhez szükséges: - Szakirányú középfokú végzettség.

 

 

Fényképes jelentkezéseket rövid magyar nyelvű önéletrajz csatolásával a mail@kuhn.hulevélcímre várjuk. 

 

 

  Érdeklődni a 06 30 9404 128-as telefonszámon lehet.


[Részletek]

04.09.2014 | Sopronban lesz az új M-sorozatú PALFINGER-EPSILON daru hivatalos hazai bemutatkozása

A KUHN Rakodógép Kft. igazi világújdonsággal jelentkezik Sopronban (www.innolignumsopron.hu). A terepen már hónapok óta tesztelt új M-sorozatú daru világpremierje a nyári INTERFORST volt, és a daru máris Magyarországra érkezik.   

 

   

Az M12 típuscsalád lényegesen több, mint a korábbi Epsolution sikerszéria ráncfelvarrott reinkarnációja. 2000-ben először a gémszerkezet (E90, E100, E110 széria), 2008-tól (Epsolution-széria) a rotátor és függeszték, majd a mostani (M12) széria esetén már az oszlop és a kitalpalás hidraulika-tömlői is teljes védettségben haladnak. A vezérlőtömb az oszlopon elhelyezett boxba került, a kitalpalás – egy járható, csúszásmentes burkolat alatt – külön tömböt kapott a darualapon. Eltűnt az oszlop körül felfutó tömlőkorbács is. Immár a kitalpalólábak alatt sem kunkorodnak hidraulika-tömlők. Az M12 típuscsalád sorozatgyártása várhatóan 2015 első negyedévében kezdődik meg.   

 

   

MasterDrive vezérlés 

 A tömlők elrejtésén is messze túlmutat azonban az új MasterDrive vezérlés. A pilóta egy futurisztikus űrkapszulára emlékeztető „tojásban” foglal helyet. A vezérlőkarok igény szerint lehetnek elektronikus mini-joystickok, vagy a földmunkagépeknél megszokott és bevált nyomásarányos hidraulikus joystickok is (PPC, Proportional Pressure Control vezérlés). Mechanikus áttétel illetve sérülékeny elektronika nélkül könnyen kezelhető, és végtelenül finom irányítást biztosít. (Ugyanezen az elven működnek egyébként például a modern tehergépjárművek lényegében „örökéletű” joystickos sebességváltói is.) A gépkezelő védelmét – igény szerint – egy pneumatikusan lehajtható plexi-tető biztosítja. Szállítási helyzetben a műanyagtető és maga az ülés is rábukik a daruoszlopra. A korábban megszokotthoz képest a daru üzemeltetése során sem változott a felső ülés sodrása, illetve szállítási helyzetben sincs szükség nagyobb helyre.   

 

   

A kiállításra látogatók fokozott érdeklődésére tarthat számot a PALFINGER-EPSILON M12Z daru 10,5 méteres gémkinyúlása. Ennek a – korábbi 9,0 – 9,5 méteres kinyúláshoz képest – bő 1 méteres előrelépésnek a hátterében egy új főgém-billentőgém illesztési rendszer áll. Bíztosak vagyunk abban, hogy az új modell – akárcsak elődei – gyorsan elterjed hazánkban is.


[Részletek]

04.09.2014 | innoLignum Sopron

Ha érdekli, hogy az új, és a jelenleg is fogalomban lévő gépeink miként képesek megkönnyíteni az Ön munkáját is, akkor találkozzon szakembereinkkel az innoLignum Kiállításon szeptember 10-13. között Sopronban! 
Mi biztosan ott leszünk az alábbi újdonságokkal:  

PALFINGER EPSILON: Az INTERFORST-on debütált legmodernebb EPSILON daru hazai bemutatkozására kerül sor, ami minden eddiginél modernebb vezérlési környezettel és tömlővédelmi design-nal érkezik. Ne higgyen a reklámnak, győződjön meg róla a saját szemével!     

SENNEBOGEN 723 - FARMA T12: Hamarosan Magyarországon is üzemel a gyár által speciálisan rönk mozgatására kifejlesztett gépe, a SENNEBOGEN 723M-HD, mely egy Farma T12 típusú pótkocsival kombinálva, kiváló rönkmozgatási kapacitással bír.     

KOMPTECH CHIPPO 5010: A régi, de jól bevált nagyfordulatszámú aprító egy forradalmi idegen-test védelmi funkcióval.

Várjuk szeretettel!


[Részletek]

22.06.2014 | Az erdőgazdálkodás fontosságáról

A fa az egyik legalapvetőbb feltétele mind a természetnek, mind a faiparnak, sőt, még a művészeknek is, hiszen a fák oxigént állítanak elő, gyümölcsökből számtalan féle ital és étel készül, a faiparban bútorokat gyártanak, továbbá lehet alkotni fából szobrokat, vagy akár játékokat is. Mivel a fa igen fontos, hiszen alapvető feltétele az életnek, az erdőgazdálkodás is egy jelentős alappillére a gazdaságnak. Az erdőgazdálkodásban tevékenykedő dolgozók feladata, hogy hazánk erdőinek területét növeljék, ez magába foglalja mind az öreg fák kivágását és elszállítását, mind pedig az új csemeték ültetését. Ehhez az iparághoz azonban elengedhetetlenek a különféle daruk és emelőgépek, melyek megkönnyítik a munkát. 

 

Weboldalunkon használt és új darukkal, illetve emelőgépekkel találkozhat, és minden hasznos információt, típust, méretet, teljesítményt, évjáratot feltüntetünk annak érdekében, hogy Ön a legtesthezállóbb munkagépet tudja választani. Amennyiben munkagépre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!


[Részletek]

29.04.2014 | Palfinger-Epsilon szakmai nap

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves kollégáit a Kuhn Rakodógép Kft. telephelyén május 15-én és 16-án megrendezésre kerülő Palfinger-Epsilon szakmai napra.   A szakmai nap során előadásokon lehet részt venni, amelyeknek célja, hogy az érdeklődők jobban megismerhessék a Palfinger-Epsilon gépcsaládot.  Az előadások közötti szünetekben és az ebédnél büféasztalon ételeket és italokat szolgálunk fel a résztvevőknek. 

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt online formában a programismertető utáni linkre kattintva lehet elvégezni. Jelentkezésüket telefonon és faxon jelezhetik, ebben az esetben kérjük jelezzék, hogy melyik nap szeretnének részt venni a rendezvényen és a résztvevők számát. A két nap programja azonos, az előadóterem 50 fő befogadására alkalmas.  

 

Helyszín: KUHN Rakodógép Kft. 1239 Budapest, Ócsai út 5.   

 A nyílt nap programja: 

9:30-10:00   A vendégek fogadása   

 

10:00-10.15 Megnyitó, a Kuhn Rakodógép Kft. rövid bemutatkozása   Előadó:  Dr. Csorba Kázmér  A Kuhn Rakodógép Kft.  ügyvezető igazgatója.   

 

10:15-10:30 Palfinger-Epsilon termékpaletta  ismertetése  Előadó: Kristofics Károly A Kuhn Rakodógép Kft. Palfinger-Epsilon daruk értékesítési vezetője.   

10:30-10:45 Pályázati lehetőségek aktuális helyzete.   Előadó: Csomár Zoltán  Az ECC Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet gazdasági igazgatója.   

10:45-11:00  „Utángyártott alkatrészek” előnyei-hátrányai   Előadó: Gerencsér Balázs  A Kuhn Rakodógép Kft. Palfinger daru szervizvezetője.   

 

11:00-11:15 Finanszírozási lehetőségek    Előadó: Mikolai Anikó A De Lage Landen Leasing Kft. account managere.    

 

11:15-11:30 Speciális alkatrészcsomagok bemutatása   Előadó: Hódosi Attila   A Kuhn Rakodógép Kft. alkatrész értékesítési vezetője.   

 11:30-11:40 Szünet 

11:40-12:00 Gépbemutató (fa- és hulladékrakodó daruk)   

 

12:00-12:30 Ügyességi verseny   

 

12:30-14:00 Büféebéd, szakmai beszélgetések    

A jelenkezés módja:   

Telefonon: +36-30/940-4128   Faxon: +36-1/286-0207   

 

Online jelentkezés itt lehetséges: goo.gl/SZxDUl


[Részletek]

19.04.2014 | Élen a daruzásban

Vállalata rendszeresen használ emelőszerkezetet a különféle folyamatok során? Úgy érzi, az Ön felelőssége, hogy a dolgozók biztonságosan és hatékonyan végezhessék munkájukat? Minőségi darut szeretne vásárolni?

  Akkor a lehető legjobb helyen jár, mi segítünk Önnek!  

A daru alapjában véve egy olyan szerkezet, mely kisebb-nagy teher emelésére és mozgatására szolgál. Ennek megfelelően szerkezete két fő elemből tevődik össze: az emelő és a mozgató részből. A daruknak természetesen használattól függően, számos típusa létezhet, így találkozhatunk futódaruval, bakdaruval, konténer daruval, autódaruval, úszódaruval, kikötői daruval és toronydaruval is.  

 

A daruzás során kiemelt fontossággal kell kezelni a biztonság kérdését, ugyanis maga a folyamat több veszélyforrást is rejt magában. A munka megkezdése előtt érdemes megvizsgálni a gép műszaki állapotát, hogy minden funkció jól működik-e. Amikor terhet kezdünk emelni, győződjünk meg arról, hogy az valóban biztonságosan rögzítve legyen. Végül pedig ügyeljünk arra, hogy senki se álljon az felemelt teher alá.  

 

Felkeltettük érdeklődését? Keressen fel minket még ma kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!


[Részletek]
[Lap tetejére]
FURUKAWA kalapácsot is javítunk!
[Részletek]
Gumiláncok minden típusra elérhető áron!
[Részletek]
Szervízvezető álláslehetőség
[Részletek]
Szerelő álláslehetőség
[Részletek]
Képviselőt keresünk!
[Részletek]
KUHN Aktuell 2014
[Részletek]
Kontroller / Könyvelő munkatársat kersünk!
[Részletek]
AKCIÓK
FURUKAWA kalapácsot is javítunk!
[Részletek]
ELÉRHETŐSÉG
KUHN Földmunkagép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu

KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu