KUHN
  
HÍREK

Hírek

   Hírek PALFINGER

   Hírek MITSUBISHI

   Hírek KOMATSU

   Hírek SENNEBOGEN

Akciók

KUHN Aktuális

KUHN Brossúra

Image film

Videók

Keresés

Bejelentkezés  

Home > Hírek / Akciók > Hírek > Hírek PALFINGER

Hírek PALFINGER07.08.2017 | Álláshirdetés! Szerelőket keresünk

A Kuhn Rakodógép Kft. több pozícióba is gépszerelőket keres.


[Részletek]

11.03.2017 | Szervizszolgáltatások: a gépfelújítás előnyei

Egy használt gép is sokáig jól szolgál, ha megfelelő karbantartást kap. De eljön az idő, amikor érdemes felújítani, hogy még évekig dolgozhasson.


[Részletek]

16.11.2016 | Ha a daru nem ér elég messzire, jöhet a targonca

Ahová a teherautó nem jut el, a daru pedig rövid, ott van elemében a Palfinger Crayler.


[Részletek]

10.03.2016 | Minden együtt a munkához: Nissan Cabstar Palfinger P 170 T kosaras emelővel

17 méteres munkamagasság, 230 kg-os kosárterheletőség, akciós ár.


[Részletek]

03.06.2015 | Használtat vagy újat?

Cégünk rendkívül széles választékban kínál rakodógépeket, darukat, targoncákat, építőgépeket. Ám berendezéseink között nem csak új gépeket találni, hanem használtakat is.


[Részletek]

04.09.2014 | Sopronban lesz az új M-sorozatú PALFINGER-EPSILON daru hivatalos hazai bemutatkozása

A KUHN Rakodógép Kft. igazi világújdonsággal jelentkezik Sopronban (www.innolignumsopron.hu). A terepen már hónapok óta tesztelt új M-sorozatú daru világpremierje a nyári INTERFORST volt, és a daru máris Magyarországra érkezik.   

 

   

Az M12 típuscsalád lényegesen több, mint a korábbi Epsolution sikerszéria ráncfelvarrott reinkarnációja. 2000-ben először a gémszerkezet (E90, E100, E110 széria), 2008-tól (Epsolution-széria) a rotátor és függeszték, majd a mostani (M12) széria esetén már az oszlop és a kitalpalás hidraulika-tömlői is teljes védettségben haladnak. A vezérlőtömb az oszlopon elhelyezett boxba került, a kitalpalás – egy járható, csúszásmentes burkolat alatt – külön tömböt kapott a darualapon. Eltűnt az oszlop körül felfutó tömlőkorbács is. Immár a kitalpalólábak alatt sem kunkorodnak hidraulika-tömlők. Az M12 típuscsalád sorozatgyártása várhatóan 2015 első negyedévében kezdődik meg.   

 

   

MasterDrive vezérlés 

 A tömlők elrejtésén is messze túlmutat azonban az új MasterDrive vezérlés. A pilóta egy futurisztikus űrkapszulára emlékeztető „tojásban” foglal helyet. A vezérlőkarok igény szerint lehetnek elektronikus mini-joystickok, vagy a földmunkagépeknél megszokott és bevált nyomásarányos hidraulikus joystickok is (PPC, Proportional Pressure Control vezérlés). Mechanikus áttétel illetve sérülékeny elektronika nélkül könnyen kezelhető, és végtelenül finom irányítást biztosít. (Ugyanezen az elven működnek egyébként például a modern tehergépjárművek lényegében „örökéletű” joystickos sebességváltói is.) A gépkezelő védelmét – igény szerint – egy pneumatikusan lehajtható plexi-tető biztosítja. Szállítási helyzetben a műanyagtető és maga az ülés is rábukik a daruoszlopra. A korábban megszokotthoz képest a daru üzemeltetése során sem változott a felső ülés sodrása, illetve szállítási helyzetben sincs szükség nagyobb helyre.   

 

   

A kiállításra látogatók fokozott érdeklődésére tarthat számot a PALFINGER-EPSILON M12Z daru 10,5 méteres gémkinyúlása. Ennek a – korábbi 9,0 – 9,5 méteres kinyúláshoz képest – bő 1 méteres előrelépésnek a hátterében egy új főgém-billentőgém illesztési rendszer áll. Bíztosak vagyunk abban, hogy az új modell – akárcsak elődei – gyorsan elterjed hazánkban is.


[Részletek]

22.06.2014 | Az erdőgazdálkodás fontosságáról

A fa az egyik legalapvetőbb feltétele mind a természetnek, mind a faiparnak, sőt, még a művészeknek is, hiszen a fák oxigént állítanak elő, gyümölcsökből számtalan féle ital és étel készül, a faiparban bútorokat gyártanak, továbbá lehet alkotni fából szobrokat, vagy akár játékokat is. Mivel a fa igen fontos, hiszen alapvető feltétele az életnek, az erdőgazdálkodás is egy jelentős alappillére a gazdaságnak. Az erdőgazdálkodásban tevékenykedő dolgozók feladata, hogy hazánk erdőinek területét növeljék, ez magába foglalja mind az öreg fák kivágását és elszállítását, mind pedig az új csemeték ültetését. Ehhez az iparághoz azonban elengedhetetlenek a különféle daruk és emelőgépek, melyek megkönnyítik a munkát. 

 

Weboldalunkon használt és új darukkal, illetve emelőgépekkel találkozhat, és minden hasznos információt, típust, méretet, teljesítményt, évjáratot feltüntetünk annak érdekében, hogy Ön a legtesthezállóbb munkagépet tudja választani. Amennyiben munkagépre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!


[Részletek]
[Lap tetejére]
A Kuhn Rakodógép Kft. új Adatvédelmi és adatbiztonsági Szabályzata
[Részletek]
Álláshirdetés! Szerelőket keresünk
[Részletek]
Újabb bizonyíték: kiváló cég a Kuhn Rakodógép Kft.
[Részletek]
Kuhn Aktuell No.38
[Részletek]
Szerelőt keresünk - BUDAPEST
[Részletek]
Gumiláncok minden típusra elérhető áron!
[Részletek]
Öreg gép nem vén gép!
[Részletek]
KUHN Aktuell 2015
[Részletek]
AKCIÓK
Gyalogkíséretű targonca-akció
[Részletek]
ELÉRHETŐSÉG
KUHN Földmunkagép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu

KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu