KUHN
  
HÍREK

Alapelvek/Cégfilozófia

Cégtörténet

Felépítés

Vezetőség

Számokban

KUHN International Projects

Imagefilm

Keresés

Bejelentkezés  

Home > KUHN Csoport

Cégcsoport

A KUHN cégcsoport Földmunkagép és Rakodógép stratégiai üzletágakra bontva működik. A két terület szervezetileg és működésileg független egymástól, Ausztriában és más országokban is a KUHN Holding GmbH leányvállalataiként külön jogi egységet képeznek.

A KUHN név, melyet az osztrák cégek mellett cseh, szlovák, magyar, horvát, bosnyák, szlovák, lengyel, svájci és német leányvállalatok képviselnek, az építő, szállítmányozó, raktározó és logisztikai ipar területén a megbízható partnert jelöli, melyet már az Ausztriában és egyéb európai országokban kizárólagos importőrként képviselt márkák is jeleznek.A Földmunkagép üzletágban a KUHN kizárólagos képviselője a KOMATSU földmunkagépeknek, a Powerscreen száraz és vizes osztályzóknak, Pegson törőberendezéseknek és FRD hidraulikus kalapácsoknak Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Dél-Németországban, Svájcban és Horvátországban.A Rakodógép üzletág a jól ismert PALFINGER teherautó-darukat és MITSUBISHI targoncákat forgalmazza. A minőségileg kiemelkedő PALFINGER darukat 1986 óta exkluzív szerződéssel értékesíti a KUHN, Ausztriában ezzel 50% fölötti piaci részesedést ér el. A Rakodógép üzletágat az Ausztriában, Magyarországon és Lengyelországban kizárólagosan képviselt MITSUBISHI targoncák teszik teljessé.

A KUHN-Csoportban nagy hangsúlyt fektetünk a tanulók képzésére. Ausztriában jelenleg 45 tanulót képezünk szerviz és adminisztratív területen. Mindegyik tanulónak több fejlődési lehetősége nyílik meg ezzel a cégcsoporton belül.


[Lap tetejére]
A Kuhn Rakodógép Kft. új Adatvédelmi és adatbiztonsági Szabályzata
[Részletek]
Álláshirdetés! Szerelőket keresünk
[Részletek]
Újabb bizonyíték: kiváló cég a Kuhn Rakodógép Kft.
[Részletek]
Kuhn Aktuell No.38
[Részletek]
Szerelőt keresünk - BUDAPEST
[Részletek]
Gumiláncok minden típusra elérhető áron!
[Részletek]
Öreg gép nem vén gép!
[Részletek]
KUHN Aktuell 2015
[Részletek]
AKCIÓK
Gyalogkíséretű targonca-akció
[Részletek]
ELÉRHETŐSÉG
KUHN Földmunkagép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu

KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 5.
Tel: +36-1/289-8080
Fax: +36-1/286-0207
mail@kuhn.hu