Rakodógépek / Targonca / CARER nagykapacitású elektromos targoncák

CARER nagykapacitású elektromos targoncák

CARER nagykapacitású elektromos targoncák

Akár 16 tonna teherbírás, elektromos üzem – ez a Carer targoncák két legfőbb tulajdonsága

Az elektromos targoncák létjogosultsága és térhódításához nem fér kétség. A KUHN Rakodógép Kft. a már jól bevált MITSUBISHI elektromos ellensúlyos targoncakínálatával biztosítja a leggyakrabban előforduló megrendelői igényeket. Adódhatnak azonban olyan helyzetek, amikor a széles gyártói termékpaletta sem elegendő, mert valami különlegesre van szükség, olyanra, ami nem szokványos feladat egy elektromos targonca számára.

 

Magyarországon kizárólagos hivatalos márkaképviseletként büszkén mutatjuk be a megoldást az elektromos üzemű targoncák számára nem szokványos feladatok elvégzéséhez: a CARER típusú nagy kapacitású elektromos ellensúlyos targoncákat!

 

A CARER elektromos targoncák ott veszik át a feladatot, ahol minden más elektromos targonca bedobja a törölközőt: 16 tonna teherbírásig kínálunk különböző típusokat, ezenkívül konténerbejáró változatot kínál 12 tonna teherbírásig az 1976-ban alapított európai gyártó.

 

Ezzel a teljesítménnyel a CARER komoly vetélytársa a dízelüzemű targoncáknak, ahol pedig a zéró emissziós üzemeltetés az előírás, ott egyszerűen nem jelentenek konkurenciát a belsőégésű motorral szerelt társai.

Carer-értékesítés

Potyondi Miklós értékesítési vezető

+36 30 149-4083

potyondi.miklos@kuhn.hu