FÖLDMUNKAGÉPEK / Szerviz

Szerviz

Szerviz

Hatékony szerviz szolgáltatások

Az idő pénz. Ezért is garantál a KUHN gyors és magas minőségű szolgáltatásokat.

 

Ismerjük a szállóigét: „az első gépet az értékesítő, a továbbiakat pedig már a szerviz adja el.”

A földmunkagépeket üzemeltető partnereink elsődleges érdeke, hogy gépeik minél több üzemidővel és aminél kevesebb (meghibásodás miatti) állásidővel dolgozzanak. Ehhez társul természetesen a költséghatékony javítás és szervizelés jogos igénye.

 

Budapesti szervizközpontunk 300 m2-es, a legmodernebb szerviz-technológiával ellátott szakműhellyel, 10 tonnás híddaruval, korszerű kipufogógáz elszívó berendezéssel és számítógép-vezérelt olajellátó rendszerrel van felszerelve. Jelenleg 6 szerelővel és 4 szervizautóval dolgozunk.

 

Figyelmükbe ajánljuk kiemelten költséghatékony megoldásunkat, a vonalfúrást, mellyel évek óta már számos elégedett ügyfelünknek kidobásra ítélt, sérült, nagy értékű gépelemet (kanál, gém, váz stb.) tudunk megmenteni és újra működőképessé tenni a csere árának töredékéért!

 

Az országos lefedettséget jelenleg a budapesti központon kívül 5 vidéki szervizponttal biztosítjuk (Miskolc, Debrecen, Szeged, Kaposvár és Szombathely), melyek alkatrész készlettel is rendelkeznek az azonnali és sikeres hibaelhárítás érdekében. Szerelőink mind a KUHN Földmunkagép Kft. saját alkalmazottai, alvállalkozókat a minőségi munka folyamatos fenntartása érdekében nem foglalkoztatunk. Technikusainkat a legújabb KOMATSU gépek hibaelhárításához nélkülözhetetlen informatikai eszközökkel, programokkal, célszerszámokkal és technikai tudással vértezzük fel.

 

Közel 4000 szerviz beavatkozást végzünk minden évben, a szerviz reakcióideje a hibabejelentéstől számítva sürgős esetben legfeljebb 24 óra.

 

Ügyfeleinknek többféle kedvezményes szerződéstípussal állunk rendelkezésére. Az átalánydíjas szerződés lehetővé teszi a pontos költségtervezést, hiszen minden szerviz azonos költséget jelent. Számos partnerünk már nemcsak Komatsu, hanem más típusú munkagépek javításával is minket bíz meg, melyet kitüntetésnek és munkánk elismerésének tekintünk!

 

Természetesen rendelkezünk ISO 9001 minősítéssel, melynek betartását igen fontosnak tartjuk és rendszeresen ellenőrizzük. Bármilyen felmerülő műszaki kérdésben állunk szíves rendelkezésükre és ígérjük, hogy legjobb tudásunkkal fogjuk az Önök igényeit kielégíteni!

 

Szervizhálózat

Szendrődy Zsombor Garancia ügyintéző és szerviz vezető

+36 30 990-6042

szendrody.zsombor@kuhn.hu

 

Garamvölgyi Tibor központi hibabejelentés

+36 30 333-7463

tibor.garamvoelgyi@kuhn.hu

 

Bihari Lajos Miskolc

+36 30 445-6251

bihari.lajos@kuhn.hu

 

Borbély László Debrecen

+36 30 441-8990

borbely.laszlo@kuhn.hu

 

Petrik Gergő Szeged

+36 30 445-6248

petrik.gergo@kuhn.hu

 

Gyurka János Kaposvár

+36 30 941-5710

gyurka.janos@kuhn.hu

 

Horváth Attila Szombathely

+36 30 445-6246

horvath.attila@kuhn.hu

 

Tóth Ákos, Kelet-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 349-0784

toth.akos@kuhn.hu

 

Kiss Sándor, Nyugat-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 499-3953

kiss.sandor@kuhn.hu